Vraag en antwoord

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij voor u alvast een aantal vragen met antwoorden op een rijtje gezet. Staat uw vraag of het juiste antwoord er niet bij? Stel uw vraag dan aan ons via het contactformulier, wij helpen u zo snel mogelijk verder. Even bellen naar 06 50510578 kan natuurlijk ook.

 

Wat is EPS Printingservice?

EPS Printingservice is een full service Reclame- en Beletteringsbedrijf te Wageningen. Door onze jarenlange ervaring in de Grafi-media en de Sign-industrie gaan wij geen uitdaging uit de weg.

 

Hoe gaat EPS Printingservice te werk?

EPS Printingservice heeft persoonlijke aandacht voor u als klant. Wij overleggen alles tot in het detail met de klant en koppelen alles terug naar u. Pas als u tevreden bent over het ontwerp van het product, dan zullen wij het produceren. Zo heeft u grip op uw product en blijft u tevreden.

 

Waarom is EPS Printingservice anders dan andere reclame en belettering bedrijven?

Wij hebben persoonlijke aandacht voor u en uw bedrijf en leiden ieder traject in goede banen, van begin tot eind, van het bedenken van een marketing concept en het ontwerpen van de huisstijl tot aan drukwerk, autobelettering, gevelbelettering, raambelettering en meer met betrekking tot reclame en belettering. Wij leveren tevens relatiegeschenken en promotieartikelen. Neem een kijkje op onze website en in onze catalogus voor meer informatie.

 

Wat is de levertijd van een product?

De levertijd van een product hangt af van het product dat u bestelt en de grootte er van. Wij leveren alles zo snel mogelijk. Heeft u een spoedopdracht? Geen probleem, ook dan kunnen wij met spoed leveren.

 

Levert EPS Printingservice ook kleine aantallen?

Wij zijn er ook voor de kleinere bedrijven en particulieren, u kunt bij ons altijd terecht voor zowel kleine als grote aantallen.

 

Kan ik een eigen ontwerp aanleveren?

Het is mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren. Hier zitten echter wel een paar voorwaarden aan verbonden. Voor belettering is het van belang dat het ontwerp in vector is. Dit houdt in dat wij de afbeelding kunnen vergroten, zonder dat het onscherp wordt. Voor het vervaardigen van belettering ontvangen wij uw ontwerp graag in één van de volgende bestandextensies:

 

– Bestand.pdf

– Bestand.ai

– Bestand.eps

– Easysign of Corel bestanden mogen ook aangeleverd worden

 

Voor het aanleveren van foto’s en afbeeldingen is het van belang dat deze een hoge dpi waarde hebben. Dpi is een afkorting voor Dots Per Inch en geeft als het ware aan hoeveel ‘puntjes’ uw computer ziet. Des te hoger de dpi waarde, des te hoger de kwaliteit. Een afbeelding of foto van een lage dpi waarde ziet er niet scherp uit, als u de afbeelding of foto vergroot of er op inzoomt ziet u allemaal blokjes. Een dergelijk bestand zou niet erg mooi staan op uw product.

 

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

U kunt een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen. Vermeld in het berichtenregel het product waar u een offerte van wenst en de hoeveelheid. U kunt ook bellen naar 06 50510578 of een mailtje sturen naar hans.elerie@eps-printingservice.nl

 

Waar kan ik de prijzen van een product vinden?

De prijzen van veel producten zijn op basis van grootte, hoeveelheid kleur en tekst e.d. hierdoor kunnen wij geen vaste prijzen vermelden op onze site. Als u contact met ons opneemt kunnen wij u een prijsindicatie geven van het gewenste product.

 

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Alle betalingen lopen bij ons via factuur en gebeurt veelal achteraf. Bij bepaalde projecten vragen bij een aanbetaling, dit omdat het project zodanig groot is of omdat wij veel moeten inkopen om het project te kunnen realiseren. 

 

Hoe zit het met de garantie van een product?

Dat hangt af van het soort product en het type materiaal dat u wenst. U kunt het eigenlijk zo zien, des te duurder het materiaal des te duurzamer het product. Dit is natuurlijk niet altijd zo. Wij proberen altijd een zo goed mogelijk kwalitatief en duurzaam product af te leveren en kiezen voor standaard producten dus ook het beste materiaal.

 

Hoe lang gaat de belettering mee?

De meeste belettering gaat zo’n 3 tot 7 jaar mee. Het is afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal dat u kiest. Hier staan prijs en kwaliteit altijd tegenover elkaar, des te groter het budget, des te hoger de kwaliteit. Natuurlijk speelt de ondergrond en het weer ook een grote rol. 

 

Het product dat ik zoek staat niet op de website, leveren jullie het wel?

EPS Printingservice is één aanspreekpunt op het gebied van reclame en belettering. Dat zeggen wij natuurlijk niet zomaar. Wij kunnen in principe ieder product op het gebied van reclame en belettering leveren. Door de vele mogelijkheden kunnen wij niet ieder product op onze website vermelden. Mocht het gewenste product daardoor niet voorkomen op onze website, neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 50510578 of door een mailtje te sturen naar info@eps-printingservice.nl. U kunt ook het contactformulier insturen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Hoe kan ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief?

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief of door een mailtje te sturen naar info@eps-printingservice.nl vermeld in de onderwerpsregel ‘aanmelding nieuwsbrief’ en zet in de inhoud van de mail uw naam, e-mail, het bedrijf waar u werkt en uw functie binnen het bedrijf.

 

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief door onder aan de mail te klikken op afmelden, wij halen u dan direct uit ons systeem. U kunt ook een mailtje sturen naar afmelden@eps-printingservice.nl